Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους της ΠΑΣΠ


Η γελοιότητα έχει και κάποια όρια.... Προφανώς όμως κάποιοι με...πράσινα σκουφάκια έχουν βρει τον τρόπο να ξεπερνούν ακόμη και αυτά! Σήμερα το πρωί (4/3) στο κέντρο της Πάτρας γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα άνανδρης επίθεσης από 50 μέλη της ΠΑΣΠ έναντι 15 μελών της παράταξής μας.
Συγκεκριμένα, το πρωί οι τραμπούκοι της ΠΑΣΠ που θέλουν να αποκαλούνται συνδικαλιστές αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά πως δεν ξέρουν την σημασία αυτής της λέξης, επιτέθηκαν έναντι των μελών μας με υβριστικά συνθήματα και μάλιστα χωρίς να έχει υπάρξει ουδεμία πρόκληση. Φράσεις όπως αυτές του “γραμματέα” της ΠΑΣΠ “πάμε στο Πανεπιστήμιο να τις παίξουμε που έχει άσυλο” και “ελάτε να σας ....”, δείχνουν το αληθινό πρόσωπο της παράταξης με την στείρα πολιτική-συνδικαλιστική παρουσία. Προφανώς τον τελευταίο καιρό η τακτική τραμπουκισμών είναι η νέα μόδα του ΠΑΣΟΚ, κάτι το οποίο ακολουθεί και η ΠΑΣΠ σαν πιστό σκυλάκι...
Στην χρονική συγκυρία στην οποία βρισκόμαστε με την οικονομική κρίση να μαστίζει την χώρα μας, την Παιδεία να τίθεται υπό αμφισβήτηση και το φοιτητικό κίνημα να απαξιώνεται πλήρως, η κυβέρνηση και τα παιδιά αυτής μέσα στο Πανεπιστήμιο αδιαφορούν για τα προβλήματα τα οποία ταλανίζουν την χώρα μας και ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για το γόητρό τους.
Παρόλ' αυτά κρατώντας στάση ευθύνης απέναντι στην ελληνική κοινωνία και το φοιτητικό κίνημα, συνεχίζουμε να αποτελούμε την δύναμη ανάπτυξης και αλλαγής της Παιδείας μέσα από τις προτάσεις μας και τον ελεύθερο συνδικαλισμό μας. Καταδικάζουμε ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κάθε άνανδρη επίθεση σε φοιτητές-μέλη οποιασδήποτε παράταξης και αναρωτιόμαστε αν αυτός είναι ο τρόπος που τα παιδιά του...Αντρέα οραματίζονται το μέλλον, οραματίζονται την Παιδεία του αύριο, οραματίζονται την Ελλάδα της νέας εποχής.
Επειδή όμως όπως και του “ηγέτη” τους τα αμερικανικά διαβατήρια είναι ήδη στις τσέπες τους ας τα χρησιμοποιήσουν και να φύγουν προτού ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο εντός και εκτός Πανεπιστημίων!!!
alt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου